Data: 2016-05-19 23:35:36
Temat: Re: Rabarrrrrbarrrrrrrr... . :-)
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 19 May 2016 21:35:40 +0200, FEniks napisał(a):
> W dniu 19.05.2016 o 13:54, Ikselka pisze:
>> Dnia Wed, 18 May 2016 21:54:41 +0200, FEniks napisał(a):
>>
>>> W dniu 17.05.2016 o 14:12, Ikselka pisze:
>>>> Rabarbar do ciasta na zimę:
>>>> Łodygi pokroić (bez obierania! - w skórce jest najwięcej koloru, a zupełnie
>>>> zmięknie ona w obróbce) w centymetrowej grubości, lekko skośne plastry,
>>>> które zasypać na noc cukrem w misce (na 5 kg rabarbaru jakieś 2 kg cukru
>>> Podaj najpierw przepis na produkcję cukru. Polskiego.
>>>
>> Tobą ewidentnie coś rzuca
>
> Scukrzyłam się.
>
Kwas, nie cukier, Tobą miota...
|