Data: 2016-05-20 12:53:59
Temat: Re: Rabarrrrrbarrrrrrrr... . :-)
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Fri, 20 May 2016 09:14:05 +0200, FEniks napisał(a):
> W dniu 19.05.2016 o 23:35, Ikselka pisze:
>> Dnia Thu, 19 May 2016 21:35:40 +0200, FEniks napisał(a):
>>
>>> W dniu 19.05.2016 o 13:54, Ikselka pisze:
>>>> Dnia Wed, 18 May 2016 21:54:41 +0200, FEniks napisał(a):
>>>>
>>>>> W dniu 17.05.2016 o 14:12, Ikselka pisze:
>>>>>> Rabarbar do ciasta na zimę:
>>>>>> Łodygi pokroić (bez obierania! - w skórce jest najwięcej koloru, a zupełnie
>>>>>> zmięknie ona w obróbce) w centymetrowej grubości, lekko skośne plastry,
>>>>>> które zasypać na noc cukrem w misce (na 5 kg rabarbaru jakieś 2 kg cukru
>>>>> Podaj najpierw przepis na produkcję cukru. Polskiego.
>>>>>
>>>> Tobą ewidentnie coś rzuca
>>> Scukrzyłam się.
>>>
>> Kwas, nie cukier, Tobą miota...
>
> Polski miód.
>
> BTW:
> http://purestyle.pl/zasada-lustra-widzisz/
>
Spoko, lustro mi niepotrzebne - miałam bezpośredni ogląd we Wrocku.
|