Data: 2016-05-20 09:14:05
Temat: Re: Rabarrrrrbarrrrrrrr... . :-)
Od: FEniks <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 19.05.2016 o 23:35, Ikselka pisze:
> Dnia Thu, 19 May 2016 21:35:40 +0200, FEniks napisał(a):
>
>> W dniu 19.05.2016 o 13:54, Ikselka pisze:
>>> Dnia Wed, 18 May 2016 21:54:41 +0200, FEniks napisał(a):
>>>
>>>> W dniu 17.05.2016 o 14:12, Ikselka pisze:
>>>>> Rabarbar do ciasta na zimę:
>>>>> Łodygi pokroić (bez obierania! - w skórce jest najwięcej koloru, a zupełnie
>>>>> zmięknie ona w obróbce) w centymetrowej grubości, lekko skośne plastry,
>>>>> które zasypać na noc cukrem w misce (na 5 kg rabarbaru jakieś 2 kg cukru
>>>> Podaj najpierw przepis na produkcję cukru. Polskiego.
>>>>
>>> Tobą ewidentnie coś rzuca
>> Scukrzyłam się.
>>
> Kwas, nie cukier, Tobą miota...
Polski miód.
BTW:
http://purestyle.pl/zasada-lustra-widzisz/
Ewa
|