Data: 2003-01-03 16:22:58
Temat: Re: Raclette pomocy
Od: "Agata J." <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "toja" <j...@a...pol.pl> napisał w wiadomości
news:auq9o8$sne$1@news.tpi.pl...
> Proszę pomóżcie , dostałam takowe urządzenie i nie za bardzo wiem co z
czym
> i jak !
>
> pozdrawiam ASia
>
A jesli chodzi o ten serek do zapiekania w szufladkach, to najlepiej wybrac
taki, ktory nazywa sie "Raclette" - dostepny zwykle w lepiej zaopatrzonych
sklepach, lub hipermarketach. Kroic w grube plastry, klasc na pokrojone
ziemniaki ugotowane w mundurkach, plasterki cebuli, pieczarek i czego tam
jeszcze - i cieszyc sie wspanialym smakiem i aromatem! Do tego koniecznie
czerwone wytrawne wino! Pozdrawiam i zycze smacznego, Agata N.
|