Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.p
l!niusy.onet.pl
From: p...@p...onet.pl
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Racuchy
Date: 21 Mar 2003 17:07:50 +0100
Organization: Onet.pl SA
Lines: 29
Message-ID: <7...@n...onet.pl>
References: <7...@n...onet.pl>
NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsgate.onet.pl 1048262870 16092 192.168.240.245 (21 Mar 2003 16:07:50 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 21 Mar 2003 16:07:50 GMT
Content-Disposition: inline
X-Mailer: http://niusy.onet.pl
X-Forwarded-For: 217.98.97.3, 213.180.130.14
X-User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows NT 5.0)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:150213
Ukryj nagłówki
> Kasia:
> > >
> > >Uwielbiam racuchy, ale rzadko robi?, bo w moim wykonaniu wch?aniaj? du?o
> > >t?uszczu i si?, te nastepne, z kolejnych "patelni", przypalaj?.
> > >Czy zna kto? moze sposób na to?
> > >Aha, sma?? na oleju.
> > >
> > >Alina
> >
> > za zimny olej i pewnie za duzo. mozna tez dodac troche oleju
> > zamiast na patelnie to do ciasta
> >
> Dziekuje bardzo za odpowiedz:-)
> Wlasnie ze oleju daje malo, a i tak wsiaka wrecz niemozliwie
> (jak dla mnie). W innym watku o racuchach jest rada, zeby dawac
> go nawetdo polowy wysokosci racuchow, od czego ja jestem daleka.
> Ktos mi kiedys mowil, ze dodaje troche masla, wtewdy juz olej
> sie nie wcisnie. Ale to z deszczu pod rynne.
> Wydaje mi sie, ze olej nie jest za zimny, o czym swiadczyloby
> latwe przypalanie sie (to tez jest problem).
> Pozdrawiam serdecznie
> Alina
Ojej, przepraszam za pomylke w imieniu.
Alina (nie dosc, ze marna kucharka, to jeszcze gapa)
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|