| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.rmf.pl!news.one t.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.nask.pl!polnews.pl!not-for-mail From: "Monisiatko" <M...@c...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Re: 1 kg wolowiny - pychota do chlebka Date: Mon, 27 Aug 2001 12:58:48 +0200 Organization: PolNEWS - http://www.polnews.pl Lines: 27 Message-ID: <0...@p...pl> References: <0...@p...pl> <9md845$q4m$1@okapi.ict.pwr.wroc.pl> NNTP-Posting-Host: localhost.localdomain Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: swift.atra.com.pl 998909928 31941 127.0.0.1 (27 Aug 2001 10:58:48 GMT) X-Complaints-To: h...@p...pl NNTP-Posting-Date: 27 Aug 2001 10:58:48 GMT X-Original-NNTP-Posting-Host: 195.116.193.131 X-Original-NNTP-Posting-From: ssegw-1.comarch.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:64329 Ukryj nagłówki Poproszę o sprecyzowanie: pieczemy te 12 godzin w otwartym naczyniu, | |
Zobacz także