| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsfeed.gazeta .pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "waldek" <x...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Re: Pytanie do ekspertów pieczeni Date: Mon, 7 Apr 2003 08:23:38 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 13 Message-ID: <b6r5oq$a4g$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <b6d7vf$qoh$1@inews.gazeta.pl> <b6ftj1$8r5$1@inews.gazeta.pl> <b6ktj6$c23$1@tem.asynchrone.net> <1fsxrdb.1mjokwp1kq127uN%wlos@tele.com.pl> NNTP-Posting-Host: alpha.ckp.pl X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1049696858 10384 212.160.198.2 (7 Apr 2003 06:27:38 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 7 Apr 2003 06:27:38 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4807.1700 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4807.1700 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:152068 Ukryj nagłówki > "Kuchnia a nauka" podaje, ze przy temp. 180 stopni indyk 5 kg piecze sie | |
Zobacz także