Data: 2002-12-12 11:01:04
Temat: Re: Re:tost bylo Pasta z żółtego sera
Od: "gdaMa" <g...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Kropelka* wrote:
> Ja robie podobnie nadzienie do tostow. Ser starty na grubych
oczkach,
> do tego wbijam surowe jajko (albo kilka zalezy od ilosci sera) tak
> zeby bylo mokre ale dalo sie widelcem nalozyc na kanapke. I
> oczywiscie przyprawy (czosnek bardzo pozadany) , czasami tre razem
> ogorki kiszone/konserwowe. I to na posmarowana po zewnetrznej
stronie
> grzanke i do tostera... szyneczke i inne takie tez mozna dolozyc
Zalapalam smaka :-)) i wczoraj zaserwowalam 2 wersje:
1) ser + szynka + jajko (wersja delikatniejsza bo Marus tez lubi takie
_panki_(kanapki)),
2) ser + salami + cebula + jajko
> Ale pyyyyyyyyyyycha wychodzi. Zupelnie inne niz z samym serem.
Faktycznie pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyycha :-))
Malz tez zasmakowal i zarzadal dalszych eksperymentow smakowych
> Kropelka
--
Pozdrawiam,
gdaMa (Magda), Mareczek (27.02.2000)
http://www.babyboom.pl/temat.asp?id=614
http://strony.wp.pl/wp/mmmki/
|