Data: 2002-12-09 08:00:58
Temat: Re: tost bylo Pasta z żółtego sera
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>Ja robie podobnie nadzienie do tostow. Ser starty na grubych oczkach, do
>tego wbijam surowe jajko (albo kilka zalezy od ilosci sera) tak zeby bylo
>mokre ale dalo sie widelcem nalozyc na kanapke. I oczywiscie przyprawy
>(czosnek bardzo pozadany) , czasami tre razem ogorki kiszone/konserwowe.
>I to na posmarowana po zewnetrznej stronie grzanke i do tostera... szyneczke
>i inne takie tez mozna dolozyc
>Ale pyyyyyyyyyyycha wychodzi. Zupelnie inne niz z samym serem.
>
>> Toffi
>Kropelka
>>
>>
to probuj taka nadziwke, ktora robil pewien 14 letni mlodzian,
rozkochany w tostach - tartl DUZO zoltego sera, rozbeltywal jajo
i dodawal do sera tyle jaja, aby ser byl spojny, trzymal te
serowe wiorli razem. dodawal wedle fantazji jakies drobiazgi (na
pewno cebule, czosnku na pewno nie, bo u nas byl czasowo za
fizycznego i stal czesto za blisko jak na jednooosobowy czosnek)
Trys
>
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|