Data: 2004-03-01 12:34:34
Temat: Re: Relacja na żywo - pieczenie mięsa w 80C [1]
Od: Docktor <d...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Kot napisał:
>
> A ja dzis robie schab srodkowy, duszony. Naszpikuje go dla odminy
> gwozdzikami, obsmaze na brazowo, podleje cydrem, dorzuce gore cebuli i
> bede dusic tak ze 2 godziny. Cebule pozniej przetre i zageszcze nia sos.
> Najlepiej byloby to podac z kluskami slaskimi alibo kopytkami, ale byly
> niedawno, wiec tym razem tylko z jakas fikusna salata.
>
O, i to jest pyszna rzecz :) A po 2h cebulki moze nawet nie bedzie
trzeba przecierac.
Powiedz tylko skad bierzesz cydr? Kupujesz czy robisz?
D.
---
"Use the Google, Luke"
|