Data: 2004-03-01 17:42:26
Temat: Re: Relacja na żywo - pieczenie mięsa w 80C [1]
Od: m...@p...onet.pl (Kot)
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 2004-03-01 at 13:34, Docktor wrote:
> Użytkownik Kot napisał:
>
> >
> > A ja dzis robie schab srodkowy, duszony. Naszpikuje go dla odminy
> > gwozdzikami, obsmaze na brazowo, podleje cydrem, dorzuce gore cebuli i
> > bede dusic tak ze 2 godziny. Cebule pozniej przetre i zageszcze nia sos.
> > Najlepiej byloby to podac z kluskami slaskimi alibo kopytkami, ale byly
> > niedawno, wiec tym razem tylko z jakas fikusna salata.
> >
>
> O, i to jest pyszna rzecz :) A po 2h cebulki moze nawet nie bedzie
> trzeba przecierac.
> Powiedz tylko skad bierzesz cydr? Kupujesz czy robisz?
Kupuje. We Francji.
Kot i carpaccio z rukwia
--
Kot <m...@p...onet.pl>
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|