Data: 2002-09-27 12:06:23
Temat: Re: Relacja na zywo z pieczenia tortu jablkowo-kokosowego z rodzynkami w/g Lilli.
Od: "Lilla" <l...@f...krasnik.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
napisała:
> Ciasto już w piekarniku. Znaczy drugi raz w piekarniku, bo podpiekałam to
> kruche
Moim zdaniem podpiekanie nie jest konieczne, bo nadzienie nie jest az
tak mokre, aby cos tam przecieklo z niego na spod.
> Nadzienie na surowo było pyszne, a jak się upiecze mam nadzieję, że
> będzie takie samo.
Tez tak mysle, a nawet lepsze, bo dojdzie do tego lekko cytrynowy
smak ciasta.
> A jeszcze jedno w czym się przepisu nie posłuchałam. Ocenzurowałam dużą
> część cukru... Jak dałam w sumie do ciasta i nadzienia 60 g to góra, w
> każdym razie mniej niż pół szklanki łącznie.
Spodziewalam sie tego :)
Pozdrawiam
Lilla
|