Data: 2007-09-22 11:56:15
Temat: Re: Robienie twarogu prosto od krowy
Od: "Krzysztof Tabaczynski" <k...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Barbara K." <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl> napisał w
wiadomości news:fd2od1$ouj$1@news.onet.pl...
> Użytkownik "Theli" <g...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:fd04s8$8vg$1@sodden.amu.edu.pl...
>> Jana 3,2% (kiedys bylo nawet 3,8%), to nie to, co prosto od krowy, ale
>> twarozek da sie zrobic.
>
> Dodawałaś do niego kefir albo jogurt, czy samo się ukwasiło?
> Pozdrawiam
> Barbara i Marysia
Łyżeczka kwaśnej śmietany też dobrze działa.
Pozdrowienia. Krzysztof z Tychów.
|