Data: 2003-11-25 15:39:12
Temat: Re: Rosół Chinski`
Od: "Maciuros" <m...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
witaj
ja dodaje imbir
Użytkownik "jar" <j...@w...pl> napisał w wiadomości
news:bpu0d7$kin$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Witam
> Bardzo mi smakuja w zwyklych tajskich barach zupy .Taki jasny rosol z
> warzywami i kawalkami kurczaka i jakims makaronem sojowym,choc ja zawsze
> biore bez makaronu.Smak tego rosolu znacznie sie rozni od naszych ale ja
to
> uwielbiam.Jak to zrobic,bo mimo wielu prob nigdy mi to nie wyszlo.Kiedys
> rozmawialem nawet z jakims kucharzem to tyle tylko mi zdradzil ze jest tam
> glutaminian sodu.
> Oddam wszystkie swoje przepisy za przepis na taka zupke:)
> Moze ktos poznal ta tajemnice?:0
> pozdrawiam
> Jarek
>
>
|