Data: 2002-10-15 10:50:43
Temat: Re: Ry? -zoty jak ?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Tue, 15 Oct 2002 12:47:29 +0200, Waldemar Krzok
<w...@u...fu-berlin.de> wrote:
>Krysia Thompson:
>>>wsz?dzie te parboiled s?. Trudno dosta? normalny ry?, który si? troch?
>>>klei, ale nie za bardzo. Cho? wypracowa?em technik? gotowania tego
>>>parboiled ;-)
>>>Te sypkie to tylko z widelca spadaj? i nie nadaj? si? do jedzenia (dla
>>>mnie).
>
>>
>> to se musisz zafundowac dobry gesty sos oraz pozerac to lyzka.
>> problem rozwiazany ;)))
>
>a ja tak nie lubiem. Zreszt? co to za ekonomia, wyp?ukiwa? skrobi? z
>ry?u aby si? nie klei? i jej dodawanie do sosu, coby si? ten klei?.
>
>Waldek
>
ja tam niczego nie wyplukuje...zdaje sie na laske kuchenki mojej
- jemy ryz taki, jaki z gara wyjdzie...ludzie czasem kreca nosem,
ze moj ryz to trzeba kroic nozem ale za to pies w siodmym niebie
;))
Trys
>
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|