| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.icm.edu.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "lukas" <l...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Ryby Date: Mon, 10 Sep 2001 13:25:00 +0300 Organization: news.onet.pl Lines: 16 Sender: l...@p...onet.pl@as8-71.qualitynet.net Message-ID: <9ni533$k2r$1@news.onet.pl> References: <9nhvv7$2sj3$1@news2.ipartners.pl> <9ni2o8$h5j$1@news.onet.pl> <X...@1...25.192.108> Reply-To: "lukas" <l...@p...onet.pl> NNTP-Posting-Host: as8-71.qualitynet.net X-Trace: news.onet.pl 1000118179 20571 195.226.245.71 (10 Sep 2001 10:36:19 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 10 Sep 2001 10:36:19 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4522.1200 X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4522.1200 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:67338 Ukryj nagłówki > Ile czasu takie wkłady skutecznie obniżają temperaturę w pojemniku? | |
Zobacz także