Data: 2002-07-29 18:45:24
Temat: Re: Ryz - jak gotowac
Od: "Wkn" <w...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Magdalena Bassett <m...@w...net> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:3...@w...net...
>
> Chinski lub japonski dlugoziarnisty ryz zalac duza iloscia wody w garnku
> i poszmergac palcami, az woda bedzie metno-biala. Wode odlac pod
> najblizszy kwiatek, bo to samo zdrowie dla roslin.
itd. itd
ile bierzesz za lekcje gotowania i w ogóle życia w rodzinie?? Bo ja się
chętnie zapiszę na przyspieszony kurs. Ewentualnie, w razie odmowy, porwę
Cię raptownie acz cichaczem podczas gdańskiego spotkania i będę
przetrzymywać w ciemnej piwnicy aż mi zdradzisz wszystkie gospodyniowe
sekrety :)))
I nikomu nie powiem, ze ta piwnica jest na Morenie, bo jeszcze by Cię za
szybko znaleźli i z moich knowań nici ;-))) hehehe
wkn
|