Data: 2004-04-15 15:50:09
Temat: Re: SMARDZ jak najlepiej przyrzadzic ?!
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le jeudi 15 avril 2004 ? 17:16:04, myrdhin a écrit :
> temu stanowisku kotre znalazlem nic sie nie stanie
> nie jestem barbarzynca
Przyznasz jednak ze bardzo trudno jest podac przepis np. komus kto
przywiozl sobie z Islandii mieso wieloryba i pyta sie jak zrobic :
osobiscie bym sie czula tak jakbym zachecala do uczestniczenia w
zagladzie jakiegos chronionego gatunku.
Rozumiem ze nie zbierasz grzybow bezmyslnie... przepisu ci nie podam,
ale moge ci powiedziec ze jakis czas temu na tej grupie dostalam 2 b.
dobre przepisy od Magdaleny Bassett, ktore wyprobowalam. Na pewno je
wygooglujesz.
Poze tym smardze mozna robic jak wszystkie inne grzyby (baaardzo
pasuja do potrawki z kury w smietanie).
Jedyna roznica z innymi grzybami to ze trzeba bardzo strannie
wyplukac, maja nieslychana ilosc piasku.
Ewcia
--
Niesz !
|