« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.nask.pl!new s.nask.org.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: Szymuś <pwdi_@_friko3.onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Salatka z tunczyka Date: Mon, 3 Mar 2008 20:52:24 +0100 Organization: Onet.pl Lines: 9 Message-ID: <1bo57wx1ocnln$.dlg@Szymus.pwdi> References: <fqe9in$rpt$1@atlantis.news.neostrada.pl> Reply-To: pwdi_@_friko3.onet.pl NNTP-Posting-Host: ejx169.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1204573945 13108 83.21.165.169 (3 Mar 2008 19:52:25 GMT) X-Complaints-To: u...@n...onet.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 3 Mar 2008 19:52:25 +0000 (UTC) X-Sender: eM8gb9N5AzaqhwFAayfP9HVVP2ZIXxe4 User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:311078 Ukryj nagłówki Risotto z tuńczykiem i zielonym mrożonym groszkiem (z puszki jest do bani). |
Zobacz także