Data: 2005-04-09 21:59:31
Temat: Re: Schabowy chrupki i miekki
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le samedi 9 avril 2005 ? 23:15:12, dans <d39gj3$e45$1@news.dialog.net.pl> vous
écriviez :
> U?ytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> napisa? w wiadomo?ci
>>
>> Jezeli wychodzi ci twardy to albo :
>> a. zaczynasz smazenie w zbyt niskiej temperaturze (sos z miesa
>> ucieka)
>> b. zaczynasz smazenie w temperaturze prawidlowej, ale pozniej nie
>> zmniejszasz gazu (i mieso zbyt wysycha).
> c. badziewiaste, twarde mieso, bo i takie sie trafia.
A duzo jest takich drzewiastych schabowych... ? Moze to nie schabowe ?
:)
Ewcia
--
Niesz
|