Data: 2003-03-27 09:03:28
Temat: Re: Ser w farszu do canelloni
Od: "walkie!" <w...@w...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Pola napisał:
No i jak go zmielić? W maszynce do mielenia mięsa?
>
> Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź.
> Pozdrawiam, Pola
>
>
Ja przygotowywuje standardowy farsz jaki lubie, mieso, pomidory, papryka
i pieczarki a i cebula i czonek. Podsmazam zeby wyszedl pyszny i w ogole
;-).
Potem dodaje startego parmezanu lyzke, dwie stolowe. I pokrojony w
kostke dosc drobna ale bez przesady ser morski albo inny twardy, lekko
pikantny. Mieszam to wszystko i nadziewam tym rurki.
--
------------------------------
walkie! - GG: 411958
w...@w...net.pl
http://walkie.cegla.art.pl
Nawet ząb bywa wstawiony
|