Data: 2006-03-04 14:18:47
Temat: Re: Skórka od chleba
Od: "Atunia " <a...@W...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Marek <m...@...tkb.pl> napisał(a):
> Smaruje woda i wstawiam ponownie do piekarnika. Czyli nie trzeba wstawiac do
> piekarnika tylko wybejcowac po wyjeciu?
Ja smaruję wodą i wstawiam jeszcze na minutkę do nagrzanego piekarnika.
Błyszczy się jak nie powiem co, polakierowany :). Ale ważna sprawa - przed
wstawieniem chleba do piekarnika też dobrze jest spsikać piekarnik wodą.
Dzisiejszy mój chlebek (zdjęcie bez lampy błyskowej, bo się odbija!) wygląda tak:
http://top-it.pl/~atunia/chleb/dzisiejszy.jpg
Atunia
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|