Data: 2003-01-11 17:32:07
Temat: Re: Skrzydelka
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sat, 11 Jan 2003 18:02:44 +0100, "walkie!"
<w...@w...net.pl> wrote:
>Jak spam to spam ;-).
>Kupilam dzis kilogram skrzydelek - maja byc jutro na obiad.
>Na razie natarlam je tylko odrobina oliwy i przyprawa do kurczaka. I
>teraz nie wiem, mysle ze przyprawa sama w sobie wystarczy ale dylemat na
>temat obrobki cieplnej mam. Nie wiem czy piec je w piekarniku na blasze,
>czy tez na patelni, czy moze obtoczyc w bulce, czy tez w ciescie, czy
>wreszcie zejsc na niziny i sprobowac zrobic takie jak z kfc ;-) chociaz
>wydaje mi sie ze to powinna byc inna marynata.
fiuuu, juz myslalam, z eprowokujesz ;)))
tu zalaczam przpeis z grupy patchworkowej ;))
Marinaded Chicken Wings
1 cup water
1 cup soy sauce or 3/4 cup Kikkoman soy sauce
1 cup sugar
1/2 cup salad oil
1 cup pineapple juice
1 tsp garlic powder
1 tsp ground ginger
Mix the above ingredients together in a large pot.
Toss chicken wings into the marinade, boil for 10 minutes. Cool
and chill
for 12 hours. Bake at 350° on a cookie sheet with whatever
marinade sticks
to the wings, for one hour. Serve warm or at room temperature. I
cant give
you an exact amount of wings to prepare. Lets just call it a wack
of them, a
couple of pounds...
mam tlumaczyc?
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|