Data: 2000-11-03 17:25:42
Temat: Re: Słodko kwaśny?
Od: Antoni Goldstein <a...@z...mimuw.edu.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Slavo <S...@h...pl> wstukal(a) pracowicie:
> Jestem amartorem gotowania
> i to w dodatku waskich specjalnosci.
> Wszystko robie z glowy na podstawie tego co
> gdzies sprobuje.
> Efekty sa niezle.
> Bardzo chciałbym zrobic dobry sos
> slodko kwasny - taki jak w chinskich restauracjach.
> Najlepiej z ryba lub kurczakiem.
> Wiem jak zrobic aby byl w smaku slodko-kwasny
> ale nie wiem dokladnie jak go fachowo zagescic
Mączką ziemniaczaną. A raczej zawiesiną tejże w wodzie.
Niezależnie od tego podczas podsmażania powinien ci się trochę zagęścić.
Antek Goldstein
--
___/___ : I Śmierć naszym wrogom! Drżyj, szczurze, gdyż I
< 102 >======= I Czas cię za ogon podciągnąć wzwyż! I
/o----d-----b---o\ : I I
\8oooooooooooo8/ : I_________________________________________(A.Sznaper
)_I
|