Data: 2017-08-17 00:01:00
Temat: Re: Smaki
Od: i...@g...pl
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu sobota, 12 sierpnia 2017 08:43:15 UTC+2 użytkownik Trefniś napisał:
> W dniu .08.2017 o 20:05 <k...@g...com> pisze:
>
> > W dniu czwartek, 10 sierpnia 2017 20:25:59 UTC+2 użytkownik Animka
> > napisał:
> >> To znaczy, że &kropelka sobie ze mnie zadworowała :-D
> > Dziób u głowonogów to takie dwie czarne chitynowe płytki w tym, no,
> > otworze gębowym. Nic strasznego, tylko że jakby ciężko przegryzalne:)
> > A jak się boisz oczu, to poza tym, że ciężko je wypatrzeć jak się nie
> > wie, gdzie się znajdują (bo są praktycznie takiego samego koloru,
> > jak ośmiornica), to wystarczy odciąć dwa-trzy centymetry pomiędzy
> > paszczą a głową i jest po sprawie. To naprawdę gorzej brzmi, niż
> > jest w rzeczywistości - przygotowanie salcesonu jest dużo bardziej
> > emocjonujące, niż głowonogów.
>
> Bo wiesz, "nie jem niczego, co na mnie patrzy".
> Salceson nie patrzy :)
Bo o tym nie wiesz 3-)
|