Data: 2017-08-13 00:45:39
Temat: Re: Smaki
Od: Animka <a...@t...wp.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2017-08-11 o 20:05, k...@g...com pisze:
> W dniu czwartek, 10 sierpnia 2017 20:25:59 UTC+2 użytkownik Animka napisał:
>> To znaczy, że &kropelka sobie ze mnie zadworowała :-D
> Dziób u głowonogów to takie dwie czarne chitynowe płytki w tym, no,
> otworze gębowym. Nic strasznego, tylko że jakby ciężko przegryzalne:)
> A jak się boisz oczu, to poza tym, że ciężko je wypatrzeć jak się nie
> wie, gdzie się znajdują (bo są praktycznie takiego samego koloru,
> jak ośmiornica), to wystarczy odciąć dwa-trzy centymetry pomiędzy
> paszczą a głową i jest po sprawie. To naprawdę gorzej brzmi, niż
> jest w rzeczywistości - przygotowanie salcesonu jest dużo bardziej
> emocjonujące, niż głowonogów.
>
>
Dzięki. To już wiem, że ośmiornicy nie tknę! Natomiast lubię gotowy
biały salceson ozorkowy.
--
animka
|