Data: 2003-11-06 11:23:42
Temat: Re: Smalec
Od: "Anna Ladorucka" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "Marcin E. Hamerla" <X...@X...Xonet.Xpl.remove_X> napisal
w wiadomosci news:oebkqvg6fcre5b8h89ied2n6j7h3t9pfnj@4ax.com...
> Anna Ladorucka napisal(a):
>
> >Ja zgadzam sie z tym, co pisze wiku. Pewnie, ze ma mniej tluszczu niz
> >surowy, ale jednak sie wytapia.
>
> Wytapia sie na patelni czy wrzucony do smalcu?
Ja podsmazam na patelni i sie wytapia. Wrzucony do smalcu pewnie tez, tylko
trudniej ocenic ilosc, ktora sie wytopila.
--
Pozdrawiam,
Ania
www.biblioNETka.pl - Sprawdz, co lubisz czytac!
|