Data: 2006-11-11 07:06:36
Temat: Re: Smaoone zak?ski z ryb.
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <1...@c...supernews.com>,
Magdalena Bassett <i...@b...com> wrote:
> pax wrote:
>
> > Witam.
> >
> > Potrzebuje zrobiE smaoone zak?ski z:
> > -filet z pstraga
> > -dzwonki z >=ososia
> >
> > Czy macie jakie? pomys>=y na szybkie przygotowanie tych ryb?
> > Mam jutro go?ci ktUrzy bardzo lubia te ryby.
> >
> > --
> > pax
> >
> >
> Smazone zakaski? a co na glowne danie? jesli tylko zakaski, to moze male
> szaszlyki? np. kawalki filetow z pstraga nadziac na krotkie patyczki
> bambusowe, troche falujac, i ulozyc w naczyniu zaroodpornym. Polac
> nastepujaca mieszanka:
>
> 1 lyzka sosu sojowego
> 1 lyzka sosu Hoisin
> 1 lyzeczka oleju sezamowego
> 1 lyzka octu
> 1 lyzeczka cukru
> 1 lyzka startego imbiru
A czy koniecznie musi byç tu pstrag? Nie mo˝e byç papier-mache? ;-)
W?adys?aw
|