| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.dialog.net.pl!not-for-mail From: "Metis" <m...@y...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Smażony ryż - jak to zrobić bez bólu ? Date: Fri, 19 Apr 2002 13:56:15 +0200 Organization: Dialog Net Lines: 12 Message-ID: <a9p0pg$gl9$1@absinth.dialog.net.pl> References: <a9ounm$esb$1@absinth.dialog.net.pl> <a9p05s$cr0$1@news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: s-01.wroclaw.dialog.net.pl X-Trace: absinth.dialog.net.pl 1019217520 17065 217.30.129.157 (19 Apr 2002 11:58:40 GMT) X-Complaints-To: a...@d...net.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 19 Apr 2002 11:58:40 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:104811 Ukryj nagłówki Dzięki za pomoc, ale ten wysuszony ryż jak rozumiem jest ugotowany. Masz | |
Zobacz także