Data: 2006-06-12 19:11:57
Temat: Re: Sól Julian cd
Od: "Atunia " <a...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
SJ <s...@T...pl> napisał(a):
> Serdeczne dzięki. Kłodawska to już wiem. A może jeszcze ktoś mi przybliży
> temat soli morskiej i panwiowej z Ciechocinka - bom całkiem zielony w
> temacie.
> To jest sól jadalna? Jakie ma właściwości, smak ?
O morskiej się nie wypowiem z doświadczenia, ponoć zdrowsza i w wielu
przepisach radzą ją stosować. A ta ciechocińska to fajna, według mnie bardziej
chrupiąca a mniej kamienna od kamiennej. No i chyba nie czuję w niej
antyzbrylacza. Wadą jest to, że nie przełazi przez dziurki w solniczce,
przynajmniej w mojej.
Atunia
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|