Data: 2006-06-29 19:34:48
Temat: Re: Sól Julian cd
Od: " jagoda85" <j...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Atunia <a...@g...pl> napisał(a):
> SJ <s...@T...pl> napisał(a):
>
> > Serdeczne dzięki. Kłodawska to już wiem. A może jeszcze ktoś mi przybliży
> > temat soli morskiej i panwiowej z Ciechocinka - bom całkiem zielony w
> > temacie.
> > To jest sól jadalna? Jakie ma właściwości, smak ?
>
> O morskiej się nie wypowiem z doświadczenia, ponoć zdrowsza i w wielu
> przepisach radzą ją stosować. A ta ciechocińska to fajna, według mnie
bardziej
> chrupiąca a mniej kamienna od kamiennej. No i chyba nie czuję w niej
> antyzbrylacza. Wadą jest to, że nie przełazi przez dziurki w solniczce,
> przynajmniej w mojej.
>
> Atunia
>
> Do takiej soli musisz mieć młynek i po kłopocie.
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|