« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfe ed.tpinternet.pl!nemesis.news.tpi.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-m ail From: "Basia" <b...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Solona slonina Date: Wed, 22 Mar 2006 11:22:01 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 16 Message-ID: <dvr8gr$qne$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <dvn28j$4jl$1@nemesis.news.tpi.pl> <dvq115$ku3$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: asy244.internetdsl.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1143022939 27374 83.17.236.244 (22 Mar 2006 10:22:19 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 22 Mar 2006 10:22:19 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1409 X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1409 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:263662 Ukryj nagłówki Po osuszeniu wędzi się ją przez ok. cztery dni w zimnym |
Zobacz także