| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!newsfeed.tpinternet. pl!news.task.gda.pl!fu-berlin.de!uni-berlin.de!glubsche.ukbf.fu-berlin.DE!not-f or-mail From: Waldemar Krzok <w...@u...fu-berlin.de> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Sos czosnkowy Date: Tue, 21 May 2002 15:41:43 +0200 Organization: Freie Universitaet Berlin Lines: 12 Message-ID: <3...@u...fu-berlin.de> References: <acddee$m1t$1@news.tpi.pl> <3...@u...fu-berlin.de> <acdii7$im1$1@news.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: glubsche.ukbf.fu-berlin.de (160.45.180.154) Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: fu-berlin.de 1021988444 25910630 160.45.180.154 (16 17 19) X-Mailer: Mozilla 4.75 [de] (Windows NT 5.0; U) X-Accept-Language: de,en,be,pl,sk,cs Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:109101 Ukryj nagłówki > > w moim Sfinxie nie mają sosu czonskowego, ale może to dlatego, że inne | |
Zobacz także