Data: 2000-09-27 12:39:27
Temat: Re: Sos do pizzy
Od: j...@m...com.pl (justy)
Pokaż wszystkie nagłówki
----- Original Message -----
From: Michał Demczuk <M...@n...com.pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Wednesday, September 27, 2000 1:40 PM
Subject: Sos do pizzy
Witam wszystkich
"Gluwnie" urzywa siem oliwy, czosnku, oregano, morzna taksze cebuli,
pjepszu, peperonczino, trohe wegety, i jeszcze passata di pomodoro - polecam
VALFRUTTA. Tak jak sos do klósek, pogotować razem, wystódzić. APSOLÓTNJE nje
urzywać koncentratuf pomidorowyh ani keczópuf.
Pozdrawiam,
Justy
--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
|