Data: 2001-02-07 17:28:36
Temat: Re: Sprzet do fondue
Od: Patrycja Kazala <k...@m...pw.edu.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Grzegorz Janoszka wrote:
> : > Kurde... a ja nie wiem, co to fondue i co to grill raclette...
> : > Oświećcie głupią blondynkę...
> : Tu
> : http://www.kitchenemporium.com/cgi-bin/kitchen/prod/
30trjg82500.html
> : mozesz sobie ogladnac. A w skrucie mowiac to taki roztopiony
> : ser w kociolku ktory sie je maczajac widelczyki z nadziana bulka.
> : Mmmmm pycha, zwlaszcza z dobrym winkiem
>
> No cacy, cacy... Jak się nazywa ten serek? Jakiś specjalny?
>
> I jakie to kaloryczne :-)
dlatego wina duzo sie do tego pije. i ziola dobrze jest dodac.
a we francji jest zwyczaj, ze ten, kto upusci pieczywo do sera kupuje wino.
pat
--
Puszatkowo http://www.puszatkowo.prv.pl
PuszKKKa http://puszkkka.spinacz.pl
SPINACZ http://www.spinacz.pl/
|