Data: 2001-09-01 05:34:36
Temat: Re: Straszny wieczor....
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
>>
>> Na gl. danie dostama kielbaske cumberland (zwinieta w slimaka),
>> na marmoladzie cebulowej (PYCHA! lepsza niz moja),
>
>a czy moglabys podac przepis na swoja marmolade cebulowa
>
>dzieki
>
>iza
pokrojona cienko cebule podsmazac bardzo dlugo na bardzo malym
ogniu, mieszac czesto. jak juz zlota, dodac cukru i smazyc/dusic
dalej az bedzie cieno brazowe wszystko i ciagnace. Posolic tez
mozna.
, ale cebula najlepsza jak sie ja soli na koncu. Ja mam slabosc
do cebuli w ogole, wiec to lubie. Kiedys widzialam szybka bo to
bylo Ready Steady Cook, ale sama zrobilam wg zalecen - dusic
dluzej niz 1/2 godziny - do cumberland sausage pasowalo!
Krysia
K.T. - starannie opakowana
|