Data: 2001-09-01 08:23:03
Temat: Re: Straszny wieczor....
Od: "MechaGodzilla" <m...@n...plNOSPAM>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
> pokrojona cienko cebule podsmazac bardzo dlugo na bardzo malym
> ogniu, mieszac czesto. jak juz zlota, dodac cukru i smazyc/dusic
> dalej az bedzie cieno brazowe wszystko i ciagnace. Posolic tez
> mozna.
> , ale cebula najlepsza jak sie ja soli na koncu. Ja mam slabosc
> do cebuli w ogole, wiec to lubie. Kiedys widzialam szybka bo to
> bylo Ready Steady Cook, ale sama zrobilam wg zalecen - dusic
> dluzej niz 1/2 godziny - do cumberland sausage pasowalo!
>
> Krysia
> K.T. - starannie opakowana
no to jestem w strachu o moj nastepny garnek. jak wioadomo marmolady sa moja
specjalnoscia!
hahaha
pozdrawiam
Mechcia
|