| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!news.ipartners.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.g azeta.pl!not-for-mail From: "waldek" <x...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Surówka z czerwonej kapusty Date: Tue, 27 Jan 2004 15:03:36 +0100 Organization: Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl Lines: 16 Message-ID: <bv5r35$skm$1@inews.gazeta.pl> References: <bv4gd9$lc5$1@inews.gazeta.pl> <4...@p...pl> NNTP-Posting-Host: alpha.ckp.pl X-Trace: inews.gazeta.pl 1075212201 29334 212.160.198.2 (27 Jan 2004 14:03:21 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Tue, 27 Jan 2004 14:03:21 +0000 (UTC) X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2727.1300 X-Priority: 3 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2720.3000 X-User: xswedc X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:188952 Ukryj nagłówki > Dlaczego surówka ma być miękka? | |
Zobacz także