Data: 2004-06-17 18:31:42
Temat: Re: Surówka z kapusty - od "Chińczyków"
Od: "Agata" <a...@g...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Goosie <g...@d...astercity.net> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:casn2i$18uh$...@m...aster.pl...
> Hej,
>
> kto mógłby mi zdradzić, jaki sekret stoi za smakiem (słodko-kwaśnym)
surówki
> z kapusty białej, podawanej w chińskich jadłodajniach (teraz z młodej jest
> jeszcze pyszniejsza)?
>
> Dzieki za pomoc,
> Gosia
raz ze polezy troche i sie zgryzie, dwa ze musi byc ocet zeby kwasnosc
byla...a idealnie gdy to jest ocet ryzowy :) czego do konca bym jednak nie
oczekwiala od budek,po trzecie docukrzone uczciwie...i dosolone...i czekac!
(a jak zaczynali to jeszcze kielki tam bywaly...gdzie te czasy...a w
mieszankach do mies pedy babmusa itp)
agataw
|