Data: 2002-12-30 19:08:21
Temat: Re: Sylwester/indyczka
Od: b...@i...com.pl (Barbara Czaplicka)
Pokaż wszystkie nagłówki
Nooooo... jak by tu powiedziec............. sama nie wiem....... ale........
po raz pierwszy od lat kilkunastu, udalo ji sie nabyc indyczke!!!!!!!!!!!!!!!!
huuuuuurrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
no i teraz mam problem :-)
jak ja upiec, coby byla wspaniala?
niestety, przy ucinaniu glowy nie bylam........ totez o ew. stresie nic mi nie
wiedomo.........
wazy 4,70 kg
kupilam ja o takiej porze dzisiaj, ze, niestety, o watrobce do nadzionka nalezy
zapomniec :(
co dalej w takim razie?
pieczenie bez nadzionka?
a w takim razie:
1. jak dlugo?
2. polewac czy nie?
pieczonego indyka/ke pamietam z wczesnej, wrecz baaaardzo wczesnej dziewczecosci...
Inaczej mowiac, nic dodac, nic ujac - nuworyszka jestem - i tyle :(
Wszystkie dobre rady mile widziane :-)))))
Barbara
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.434 / Virus Database: 243 - Release Date: 2002.12.26
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|