Data: 2003-12-01 20:53:15
Temat: Re: Syrop klonowy - co zamiast?
Od: "Art(Gruby)" <j...@p...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sat, 29 Nov 2003 15:13:49 -0500, "FeLicja"
<insearch4myselfNOSPAM@hotmail_NO.comMENT> wrote:
>Witam,
>W jednym przepisie, ktory chcialam dzis potestowac, podano jako jeden ze
>skladnikow "syrop klonowy". Niestety, nie mam go, za to mam w domu zwykly
>bialy cukier, brazowy cukier, miod i syrop kukurydziany. Czy ktos wie w
>jakich proporcjach moge uzyc ktoregos z tych pozostalych by przepis nie
>wyszedl za slodki? Z gory serdecznie dziekuje.
>Kasia
>
szklanka cukru i trzy lyzki wody = 3/4 szklanki syropu klonowego
http://www.foodsubs.com/Syrups.html
;-)
Art(Gruby).
Abyssus abyssum invocat.
|