Data: 2014-05-19 12:56:29
Temat: Re: Szparagowo
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Mon, 19 May 2014 12:50:33 +0200, Ikselka napisał(a):
> Dnia Sun, 11 May 2014 18:37:47 +0200, Ikselka napisał(a):
>
>> Myślę, ża jakaś fajna lekka sałatka z nich jest możliwa, a i schrupać
>> maczając w jogurtowo-czosnkowym dipie tyż je da się :-)
>
> Wczoraj raczej nie dietetycznie, (ielone szparagi z PiP, grube jak ta
> lala):
> http://www.kwestiasmaku.com/pasta/makaron_ze_szparag
ami/carbonara_szparagowa_z_boczkiem/przepis.html
> W szparagowe wstążki się nie bawiłam, bo to psucie przyjemności wzrokowej i
> chrupiącej z nich - obiekt uwielbienia pokroiłam na 5-centymetrowe odcinki,
> ukośnie, po czym ugotowałam wrzucając je pod koniec gotowania makaronu.(...)
..penne. Wstążki mi tutaj nie pasowały, do tych kawałków szparagów.
--
XL "Nie należy mylić prawdy z opinią większości." Jean Cocteau
|