Data: 2006-03-15 21:21:33
Temat: Re: Szynka
Od: "Marek" <m...@...tkb.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "maf" <m...@a...alpha.pl> napisał w wiadomości
news:dv7f6d$drq$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> "Marek" <m...@...tkb.pl> wrote in message
> news:dv7cjd$rv7$1@atlantis.news.tpi.pl...
>> Jak dlugo piec? Pieklem okolo 1,5 godziny i nie do konca byla miekka.
>>
>> MP
> Z koscia czy bez, tzn, mieso od szynki? ile kg? i czy w tzw 'piekarniku
> foliowym', czy byla wczesniej marynowana, jak dlugo, czy peklowana? To
> wszystko ma znaczenie.
> maf
Bez kosci, okolo 2 kg, w zwyklym piekarniku, odkryta. Nie byla marynowana
ani peklowana.
A jak marynowac przed pieczeniem?
MP
|