Data: 2000-09-15 08:28:25
Temat: Re: Tiramisu
Od: "Dorota" <b...@f...hoga.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
dzieki :-))
wyglada na to, ze ow serek to po prostu tluste serzysko
:-))
czy sama przyrzadzasz tiramisu?
masz sprawdzony przepis?
Tiramisu zawsze wydawalo mi sie przepysznym, lecz bardzo pracochlonnym
deserem.
Użytkownik "Justyna Rudowska" <j...@m...com.pl> napisał w
wiadomości news:000901c01ee3$c2ab7580$8b8d808b@zakupy...
> Ten pieszczotliwie zwany SEREK to ponad 80% tłuszczu!!! Dla porównania
> dodam, że masło ma powyżej 82%. To kwintesencja tłuszczu, do niczego
innego
> go nie stosuję. Ale w TIRAMISU' smakuje WYŚMIENICIE.
> Pozdrawiam
> Justy
>
> ----- Original Message -----
> From: Dorota <b...@f...hoga.pl>
> To: <p...@n...pl>
> Sent: Friday, September 15, 2000 8:34 AM
> Subject: Re: Tiramisu
>
>
> > jak smakuje ten serek?
> > z czym (oprócz tiramisu) się komponuje?
> > słodki, słony, kwaśny?
> >
> > dzięki :-)
> > Dorota
> >
> > Użytkownik "Camille" <c...@m...pl> napisał w wiadomości
> > news:8prc7d$ps4$1@news.tpi.pl...
> > >
> > > Użytkownik Paula <s...@p...wp.pl> w wiadomości do grup
> > dyskusyjnych
> > > napisał:8prb9b$o7k$...@n...tpi.pl...
> > > > Witam wszystkich.
> > > >
> > > > Mam pewne pytanie dotyczace tiramisu. Mianowice jak sie nazywa ser z
> > > którego
> > > > robiony jest ten deser?.
> > > > Kiedys pamietalam ale wyleciolo mi z glowy.
> > >
> > > Mascarpone (mniam, mniam :-))
> > >
> > > Camille
> > > (dla przyjaciół Kamila Perczak)
> > >
> > >
> >
>
> --
> Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
> http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
|