Data: 2003-05-14 18:37:11
Temat: Re: Tiramisu
Od: "JurekA" <jurdag@....o2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Krysia Thompson wrote:
> no przecie musza sie rozleciec - nasaczone sa wszystkim morkym -
> alkoholem, serem... a tiramisu na biszkopcie (nie biszkopTACH)
> jadlas?. ani on chrupki ani suchy ;)
>
Krysiu, czy w UK tez jest taki owczy ped to tego tiramisu? Od kilku lat
zauwazam w Polsce wielki boom na ow deser. W drogich restauracjach za
jakies idiotycznie wysokie pieniadze podaje sie tiramisu jako bardzo
drogi i wypasiony deser. Znajomi pieja z zachwytu ze wlasnie cos takiego
podali na przyjeciu.
Troche tego nie rozumiem bo w Niderlandach tiramisu stoi w marketach
obok jogurow i lodow w podobnych opakowaniach po bardzo przystepnych
cenach. Jak to wyglada w w UK?
Pozdrowienia,
J.
|