Data: 2003-05-11 14:15:22
Temat: Re: Tiramisu tylko z Mascarpone
Od: "Marta Trzaska" <m...@m...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Barbara Czaplicka" <b...@i...com.pl> napisał w wiadomości
news:016c01c317c6$11c2fa20$a992573e@home68z1dftw81..
.
> No to ja mam problem, bo nie wydaje pieniedzy na nowe wynalazki.
> Skoro on, czyli ten serek, jest chybotliwy, jak piszesz Marto, to co on
zawiera w sobie??
> Bo sam z siebie nie powoinien byc 'chybotliwy'...
Nie, nie sam serek jest chybotliwy, bo ma konsystencje margarynowata
jako do masy, dodaje sie jeszcze jajka i cukier
biszkopty maczane sa w kawie i rumie
przewozony w calosci w odpowiednim naczyniu jest ok
ale jak kazde ciasto/placek czy jakkolwiek nazwac z duza iloscia kremu, moze
sie rozwalic (tymbardziej ze teraz jest cieplo na dodatek). Raczej nie
nadaje sie do owiniecia w papier czy folie. Choc walkie ma juz doswiadczenie
w wyjadaniu placka, goracego jeszzce, lyzka, z blaszki .. dlatego tez moze
to czy sie rozwali, czy nie, nie powinno miec znaczenia ;)))
Marta
|