Data: 2003-05-11 14:02:43
Temat: Re: Tiramisu tylko z Mascarpone
Od: b...@i...com.pl (Barbara Czaplicka)
Pokaż wszystkie nagłówki
From: "Marta Trzaska" <m...@m...net.pl>
Użytkownik "walkie!" <w...@w...net.pl> napisał w wiadomości
news:b9ljm4$4n6$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Jasne,że zależy od przygotowania jednak wydaje mi się, że
> ciężkości tego serka nie da się dla mnie wyeliminować.
Tzn inaczej, on jest bardzo delikatny.. cala masa jest delikatna .. to ze
tlusty, tego nie da sie zaprzeczyc ;) sprobowalam samego, bez dodatkow - byl
wstretny, jakbym na lyzke nalozyla sobie margaryne jaka ;))
Sa dwa problemy... jeden to taki, ze dosc trudno sie go przewozi, ze wzgledu
na swa "chybotliwosc" ;)
a drugi ... jakos szybko znika... chyba myszy jakies :))
Marta
>>>>>>>>>>>>
No to ja mam problem, bo nie wydaje pieniedzy na nowe wynalazki.
Skoro on, czyli ten serek, jest chybotliwy, jak piszesz Marto, to co on zawiera w
sobie??
Bo sam z siebie nie powoinien byc 'chybotliwy'...
ciekawska Barbara
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.478 / Virus Database: 275 - Release Date: 2003.05.06
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|