Data: 2003-05-11 14:00:13
Temat: Re: Tiramisu tylko z Mascarpone
Od: b...@i...com.pl (Barbara Czaplicka)
Pokaż wszystkie nagłówki
From: "walkie!" <w...@w...net.pl>
Użytkownik Marta Trzaska napisał:
>
> Ale to juz chyba zalezy od tego, jak go kto przygotuje.. bo np z kremowka
> jest dla mnie niesmaczny i mdly, ale taki z samej masy
> serowo-jajeczno-cukrowej ..pyszota.. jeszcze te biszkopty w kawie i rumie ..
> mmm niebo w gebie
> Wlasnie zakupilismy 4 opakowania serka i bedziem robic ktorejs soboty
> Marta
Jasne,że zależy od przygotowania jednak wydaje mi się, że
ciężkości tego serka nie da się dla mnie wyeliminować.
A biszkopty są mistrzostwem to fakt. Przywiozłabyś kawałek
to może zmienię zdanie ;-)
walkie! -
>>>>>>>>>>>>
Wiesz Justnko, co ja mysle?
Ano mysle, ze Tobie w zadnej postaci tluszcz nie moze smakowa [gastroentero...
etc.]... reszte juz sobie chyba dospiewalas???
Jak znam zycie i przypadlosc, to mleko tez trzeba bylo dla Ciebi ekiedy s rozcienczac
woda...
bo w przypadku mojego Zbyszka tak wlasnie musialam robic.
Pozdrowka :-)
barbara
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.478 / Virus Database: 275 - Release Date: 2003.05.06
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|