Data: 2003-05-11 13:52:20
Temat: Re: Tiramisu tylko z Mascarpone
Od: "Marta Trzaska" <m...@m...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "walkie!" <w...@w...net.pl> napisał w wiadomości
news:b9ljm4$4n6$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Jasne,że zależy od przygotowania jednak wydaje mi się, że
> ciężkości tego serka nie da się dla mnie wyeliminować.
Tzn inaczej, on jest bardzo delikatny.. cala masa jest delikatna .. to ze
tlusty, tego nie da sie zaprzeczyc ;) sprobowalam samego, bez dodatkow - byl
wstretny, jakbym na lyzke nalozyla sobie margaryne jaka ;))
> A biszkopty są mistrzostwem to fakt. Przywiozłabyś kawałek
> to może zmienię zdanie ;-)
Sa dwa problemy... jeden to taki, ze dosc trudno sie go przewozi, ze wzgledu
na swa "chybotliwosc" ;)
a drugi ... jakos szybko znika... chyba myszy jakies :))
Marta
|