Data: 2008-10-05 13:09:10
Temat: Re: Tort Sachera [co nie tak?]
Od: "Barbara K." <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Władysław Łoś" <w...@o...pl> napisał w wiadomości
news:wlalos-E63FF3.09010105102008@news.onet.pl...
> Nie pamiętam. Na pewno nie była wyrafinowana to czekolada z wysoką
> zawartością kakao. Chyba jakaś czekolada do celów kuchennych, ale dobrej
> marki. Gdybym miał to dzisiaj robić, z tego co mogę kupić w pobliskim
> sklepie, to wziąłbym chyba zwykłego deserowego Lindta.
Dziękuję. A jeszcze jedna rzecz: czy konfotura morelowa ma byc słodka, czy
raczej kwaśna? Mam domowej roboty konfitury morelowe, ale są mocno kwaśne.
Nie chciałabym popsuć tortu. Jeśli trzeba przesmażę jeszcze raz z większą
ilością cukru...
Pozdrawiam
Barbara z Marysią i Tosią
|